Praktijk Mesolog

Maak een afspraak

Background White

Maak een afspraak

Voor het maken van een afspraak is geen verwijzing van een huisarts noodzakelijk. Wel vinden we het van belang om de huisarts of behandelend specialist op de hoogte te stellen van uw mesologische behandeling. Vanuit de praktijk streven we naar een goede samenwerking met huisartsen, specialisten en andere disciplines in de gezondheidszorg. Hoe maak je een afspraak?

1. Eerste stap

Klik hieronder op maak een afspraak, je wordt doorverwezen naar de agenda. Ook is het altijd mogelijk om telefonisch of via e-mail een afspraak te maken.

2. Kies een afspraak

Kies voor een intake of vervolgconsult. (Locatie en therapeut worden automatisch ingevuld)

3. Kies een dag en tijd

Kies een dag en tijd wat goed uitkomt.

4. Vul gegevens in

Vul alle gevraagde gegevens in, dit wordt in het dossier opgenomen wat nodig is voor de eventuele vergoeding van verzekeraars.

5. Bevestigen en boeken

Bevestig en boek de afspraak. Deze wordt goedgekeurd of afgewezen via e-mail.

6. Intake invullen

Wanneer het gaat om een intake, wordt er per mail gevraagd om het intakeformulier in te vullen. Het juiste formulier kan ook verkregen worden via downloads.

Maak een afspraak

Wanneer je problemen ervaart bij het maken van een afspraak, kun je contact opnemen.


Vervolgafspraak


Na 5-8 weken wordt er een vervolgafspraak na het eerste consult ingepland. Tijdens het vervolgconsult doorlopen we dezelfde stappen in het diagnostisch onderzoek opnieuw. We bespreken je ervaringen met de behandeling, therapie en veranderingen in de klachten. Ook kijk ik of er een verbetering is en, waar nodig, wordt de therapie aangepast. Aan het eind van elk consult bepalen we samen of er nog een vervolgafspraak nodig is.


Hoeveel consulten er nodig zijn is afhankelijk van het type klacht en ook hoe lang de klacht al aanwezig is. Gemiddeld genomen zijn er 3 tot 4 consulten nodig om een structurele verbetering in klacht(en) te verkrijgen.


Waar nodig wordt je verwezen naar een huisarts of specialist in de reguliere gezondheidszorg of naar een andere complementaire discipline, zoals bijvoorbeeld Osteopathie.


Share by: